Programe si Proiecte

image placeholder

GAZETA de CONSTANTA

Revista de matematica realizata in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si Editura CRIZON. Revista se adreseaza elevilor din clasele V-XII si este editata in 3 numere pe an. Primul numar a aparut!
[..detalii..]

 

 image placeholder

Concursul MAGISTER

Concursul se adreseaza elevilor din claselel IV-XII si este structurat pe trei sectiuni: matematica, informatica si limba si literatura romana. Se desfasoara in trei etape (doua etape de calificare si o etapa finala) si este realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si cu Editura CRIZON.

 


image placeholder

Sesiune de comunicari

In parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Constanta si cu Editura CRIZON, se desfasoara sesiuni de comunicari ale cadrelor didactice dupa urmatorul program:

 

  • Aprilie 2011 - profesorii de discipline umaniste
  • Mai 2011 - profesorii de discipline realiste
Sesiunea se va desfăşura după un calendar înainte stabilit. Lucrările prezentate se recenzează în vederea publicării în Proceedings. Sesiunea va avea şi secţiuni de workshop, respectiv expoziţii.

Parteneri

 

 

Oferte sprijin

Orice sprijin acordat unui proiect este binevenit! Daca sunteti interesati in a ne acorda ajutor, va rugam sa ne contactati.

Model Contract de sponsorizare

Declaratia 230 (directioneaza 2% din impozitul pe venit)